Nederlands op de werkvloer

Voor uw internationale medewerkers organiseren wij complete online training “Nederlands op de werkvloer”. Investeert u in uw werknemers en verbetert u zo de productiviteit en kwaliteit van uw bedrijf. Neemt contact met ons op voor een passende cursus op maat.

Een verzorgde online taalcursus biedt een mogelijkheid aan om uw internationale medewerkers in taalvaardigheden te trainen. Bovendien kunt u ook leidinggevenden in het traject betrekken. Zo bereikt u direct resultaat.

Waarom online Nederlands op de werkvloer?

Dit is een thema dat steeds meer aandacht krijgt. In de komende jaren zal de vraag naar vakmensen toenemen. Mede door toenemende globalisatie. Door internationale wetgeving is het voor uw bedrijf makkelijker geworden om vakmensen uit het buitenland te werven. Op deze manier ontstaan internationale teams met verschillende taal- en cultuurachtergronden. Miscommunicatie is een belangrijke factor die invloed kan hebben op de werksfeer en het succes van uw team en uw bedrijf.

Praktische trainingen bij onze taalschool

Onze online training Nederlands op de werkvloer helpt uw medewerkers in het verbeteren van hun taalvaardigheden. Tijdens een intakegesprek bespreken wij de volgende aspecten m.b.t. de werknemer: 

  • functie
  • werkzaamheden
  • werkinstructies
  • veiligheidsvoorschriften
  • notulen
  • vergaderingen
  • memo’s
  • etc.

Indien gewenst kan de taaltrainer verschillende interviews afnemen. Wij brengen zo eventuele cultuur en andere taalgerelateerde knelpunten in kaart. Van tevoren nemen wij ook een intaketoets af bij uw mederwerkers.

nederlands op de werkvloer
Nederlands op de werkvloer

Werksituaties in en uit de praktijk toepassen

Onze cursus Nederlands op de werkvloer heeft veel voordelen. Ten eerste is onze cursus afgestemd op situaties uit de praktijk. De cursist past de geleerde taalvaardigheden direct toe in de praktijk. Ten tweede leren uw werknemers beter communiceren met collega’s en klanten. Is uw interesse opgewekt of heeft u nog vragen? Hier vindt u meer informatie over inschrijving en tarieven.