Vertalen Pools Nederlands

Tussen Nederland en Polen ontstaan er jaarlijks steeds meer zakelijke contacten. Vandaar dat de vraag naar Poolse vertalingen groeit. En andersom ook, het vertalen Pools Nederlands wordt meer gewild voor zoveel zakelijke als particuliere klanten. U kunt bij ons terecht voor vertalingen in verschillende vakgebieden, waaronder websites of marketing brochures.

Bij ons staat de kwaliteit en persoonlijk contact voorop! Ten eerste overleggen wij met u of uw medewerkers om tot de beste vertaling te komen. Bovendien bieden wij marktconforme tarieven en snelle levering.

Een goede en snelle vertaling is vaak nodig voor uw bedrijf. Uw document wordt zorgvuldig en accuraat vertaald. Bij ons krijgen alle documenten dezelfde aandacht: van een flyer, brochure, werkinstructies of veiligheidsvoorschriften. Wij begrijpen dat nauwkeurig vertalen Pools Nederlands heel belangrijk kan zijn voor uw bedrijfsvoering.

Vertaling op maat en op tijd!

Wij verzorgen vertalingen vanuit het Pools naar het Nederlands. Wij vinden het belangrijk dat onze vertaling goed aansluit op uw wensen. Daarom bespreken wij als eerste met u de volgende aspecten van de vertaling: gewenste stijl, vakterminologie, doelgroep en het gebruik van het document. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte met de prijs en de levertijd van de vertaling. Maak gebruik van onze diensten: het vertalen Pools Nederlands.

Vertalen Pools Nederlands

Onze werkwijze

  1. Stuur uw tekst via e-mail of per Wetransfer (in pdf- of Word-formaat). Aansluitend kunt u specificeren wat uw wensen zijn zodat wij goed kunnen beginnen.
  2. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
  3. Na het akkoord kunnen wij beginnen met het vertalen Pools Nederlands.
  4. Uw vertaling wordt gereviseerd.
  5. Indien er nog vragen zijn, zullen wij uiteraard deze met uw bespreken. Bij ons taalbureau heeft u kwaliteitsgarantie van 20 werkdagen.

Prijsindicatie

Prijs per woord is € 0,21 voor niet-beëdigde vertalingen met een minimum tarief van € 49 (excl. BTW):
– technische vertaling
– marketing vertaling
– website/ shop/ blog *
– medische vertaling
– financiële vertaling
– zakelijke vertaling (zoals werkinstructies, handleidingen, veiligheidsvoorschriften, , procesbeschrijvingen, opleidingsmaterialen)
Revisie van een reeds bestaande vertaling kost € 0,02 per woord met een minimum tarief van € 25 (excl. BTW).
* vertalen van website of webshop die SEO gericht is, kost € 0,22 per woord
Voor een spoedopdracht geldt een toeslag van 10%.