Taalcursus Pools

Wilt u het Pools leren spreken? Bijvoorbeeld voor uw dagelijkse contacten met Poolse bedrijven of uw werknemers? Met onze taalcursus Pools gaat u deze interessante uitdaging aan. Volg deze taalcursus individueel of in groepsverband. Geheel verzorgd met lesmaterialen op locatie. Afgestemd op uw wensen.

Voor wie is de taalcursus Pools bedoeld?

Tijdens deze taalcursus Pools richten wij ons op spreken! Zodat u de stof snel in uw bedrijfsleven kunt toepassen. U leert de Poolse taal uit de praktijk met veel spreken en luisteren. Inclusief door ons aangereikte woordenlijsten en grammaticale regels. Liever minder grammatica? Geen probleem! De Poolse taal is zeker geen makkelijke taal wat grammatica betreft, wij passen ons aan aan uw wensen.
Bent u misschien zakenreiziger? Reist u veel naar Polen? Deze taalcursus kan ook voor u interessant zijn. Onze taalcursus Pools houdt rekening met de Nederlands/Poolse cultuurverschillen. 

Incompany taalcursus Pools

De incompany taalcursussen Pools geven wij in de buurt van Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp, Lisse, Leiden, Alphen a/d Rijn, Woerden, Maarssen, Mijdrecht. Zo gaat er voor u geen reistijd verloren. Indien een andere locatie wenselijk is, vernemen wij dat graag van u. De taalcursus Pools wordt door een moedertaalspreker gegeven, die uiteraard ook in het Nederlands taalvaardig en gecertificeerd is.

Is deze taalcursus voor u en uw medewerkers interessant? Neem contact met ons op. Ook kunt u zich via onze site geheel vrijblijvend direct aanmelden.

Over de Poolse taal

De Poolse taal in een West-Slavische taal die door meer dan 40 miljoen mensen wordt gesproken. De meeste daarvan wonen in Polen. In landen zoals Litouwen, Wit-Rusland, Oekraïne wordt de Poolse taal als regionale minderheid beschouwd. Sinds mei 2004 behoort de Poolse taal tot de officiële werktalen van de Europese Unie. Alom bekend vestigen zich in Nederland ook steeds meer Poolse arbeidsmigranten. Economisch gezien is Polen één van de snelst groeiende landen van de Europa.

taalcursus Pools
Krakau centrum (voormalige hoofdstad van Polen)