Taalcursus Nederlands voor Polen

Voor u verzorgen wij een volledige online taalcursus Nederlands voor Polen. De voorbereidingen, materialen en planning kunnen wij van u overnemen. Zodat uw werknemers snel kunnen starten met de taalcursus Nederlands.

Taalcursus Nederlands

Laat taal geen belemmering zijn in het functioneren van uw medewerkers binnen uw bedrijf! Onze school verzorgt taaltrainingen Nederlands en Pools voor bedrijven in alle sectoren en op alle niveaus. Wij stemmen het lesmateriaal af op uw wensen, doelen en het leertempo van de cursisten. Individueel of in groepen? Eén team of een afdeling of misschien medewerkers van verschillende afdelingen. Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Taalcursus op maat

Wij stemmen onze online taalcursus Nederlands voor Polen samen met u af op verbeterpunten van uw medewerkers. Bij ons leren uw medewerkers de Nederlandse taal toe te passen voor hun eigen werk gerelateerde situatie. In ons lesprogramma gebruiken wij standaard materiaal dat hier speciaal voor ontwikkeld is. Bijvoorbeeld lesboeken van de Boom Uitgeverij Amsterdam.  De lesstof wordt daarnaast aangevuld door het materiaal uit uw eigen bedrijf. Bijvoorbeeld veiligheidsvoorschriften of bepaalde werkprocedures. We kunnen ook uw website, folders of normen en waarden behandelen.

Meer dan alleen een taalcursus Nederlands voor Polen!

Voor uw anderstaligen medewerkers is het niet alleen van belang om hun taalvaardigheden te verbeteren. Het is ook belangrijk dat zij de Nederlandse werkcultuur begrijpen. Wij begeleiden uw medewerkers bij het verbeteren van de communicatie met hun Nederlandstalige collega’s. Wij kunnen ook aandacht aan verschillen in werkcultuur besteden.

Online Taalcursus Nederlands op maat

Onze online cursussen Nederlands voor Polen kunnen wij in heel Nederland verzorgen, tevens voor sectoren.

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over onze taalcursus Nederlands voor Polen dan kunt u ons bereiken via ons contact formulier.

Nederlands voor Polen
Nederlands voor Polen