Vertalen Nederlands Pools

Taalbureau de Vries is uw vertrouwd adres voor het vertalen Nederlands Pools. U kunt bij ons terecht voor vertalingen in verschillende vakgebieden, waaronder commercieel of websites met SEO teksten. Bovendien kunt u uw bestaande vertaling of tekst door ons laten reviseren. Of bijvoorbeeld een advies vragen over uw Nederlands-Poolse communicatieprojecten.

Een goede en snelle vertaling is vaak nodig voor uw bedrijf. Als taalbureau zorgen wij dat uw document accuraat vertaald wordt. Bij ons krijgen alle documenten dezelfde aandacht: een flyer, brochure, werkinstructies of veiligheidsvoorschriften. Voor uw Poolse personeel kunnen wij een zorgvuldige vertaling bezorgen. Wij begrijpen dat nauwkeurig vertalen Nederlands Pools heel belangrijk kan zijn voor uw bedrijfsvoering.

Vertaling op maat en op tijd!

Wij verzorgen vertalingen vanuit het Nederlands naar het Pools. Wij vinden het belangrijk dat onze vertaling goed aansluit op uw wensen. Daarom bespreken wij als eerste met u de volgende aspecten van de vertaling: gewenste stijl, vakterminologie, doelgroep en het gebruik van het document. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte met de prijs en de levertijd van de vertaling.

Heeft u andere wensen met betrekking tot het vertalen Nederlands Pools? Neemt u contact met ons op!

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor correcties of aanpassingen van reeds bestaande documenten.

Waarom onze vertaaldiensten?

Bij ons staat de kwaliteit en persoonlijk contact voorop! Wij overleggen met u of uw medewerkers om tot de beste vertaling te komen. Wij bieden marktconforme tarieven en snelle levering. De vertaling wordt altijd door de native speaker uitgevoerd.

Vertalen Nederlands-Pools
Vertalen Nederlands-Pools

Prijsindicatie

Prijs per woord is € 0,21 voor niet-beëdigde vertalingen met een minimum tarief van € 49 (excl. BTW):
– technische vertaling
– marketing vertaling
– website/ shop/ blog *
– medische vertaling
– financiële vertaling
– zakelijke vertaling (zoals werkinstructies, veiligheidsvoorschriften, handleidingen, procesbeschrijvingen, opleidingsmaterialen voor uw Poolse medewerkers, personeelsbladen)
Revisie van een reeds bestaande vertaling kost € 0,02 per woord met een minimum tarief van € 25 (excl. BTW).
* vertalen van website of webshop die SEO gericht is, kost € 0,22 per woord

Werkwijze

  1. We ontvangen graag uw tekst via e-mail of per Wetransfer (in pdf- of Word-formaat). Laat ons in uw e-mail weten wat uw specifieke wensen zijn zodat wij goed kunnen beginnen.
  2. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
  3. Na het akkoord kunnen wij beginnen met het vertalen Nederlands Pools.
  4. Uw vertaling wordt gereviseerd.
  5. Indien er nog vragen zijn, zullen wij uiteraard deze met uw bespreken. Bij ons taalbureau heeft u kwaliteitsgarantie van 20 werkdagen.