Over online taalschool

Onze online taalschool verzorgt taalcursussen Nederlands voor verschillende instellingen en bedrijven voor Poolse en anderstalige werknemers. Het doel van onze taalcursussen is niet alleen om de Poolse werknemers beter met hun Nederlandstalige collega’s te laten communiceren. Ook om hen beter te laten functioneren of te laten doorstromen naar een andere positie binnen uw bedrijf. 

U als opdrachtgever

Als opdrachtgever staat u bij ons centraal. Wij bieden taalcursussen op maat: op elk niveau, en voor elke sector. Taalcursussen Nederlands zijn mogelijk voor grote of kleine groepen. In overleg worden de lessen op uw wensen afgestemd. Ook de locatie van de taaltrainingen zal worden besproken. Bijvoorbeeld zijn incompany cursussen mogelijk. Indien een andere locatie wenselijk is, vernemen wij dat graag van u. De lestijden kunnen op of buiten de werktijden van de cursist(en) worden afgestemd. Online taalschool maakt het mogelijk.

Taalcursus voor Poolse werknemers bij uw bedrijf

Onze taalcursus is bedoeld voor de Poolse werknemers die de Nederlandse taal nog niet goed beheersen. Door de internationale werknemers de Nederlandse taal te laten leren ontstaat een aangename en efficiënte werkomgeving. De werkzaamheden worden veiliger en prettiger uitgevoerd. Bij ons leert uw medewerker op een praktische wijze de basis van de Nederlands taal. Tevens uitbreiding van de taalvaardigheden op een hoger niveau is mogelijk.

taalschool Aalsmeer
Online taalschool Nederlands

Over de eigenaresse van taalschool Aalsmeer

Mijn naam is Anna de Vries-Szczygiel. Ik heb 24 jaar in Warschau gewoond en daar mijn opleiding in econometrie afgerond. Kort na mijn studie in Polen ben ik naar Nederland verhuisd. Ik ben toen bij verschillende Nederlandse bedrijven aan het werk gegaan waaronder ING Bank en Hewlett Packard. Omdat ik veel met Nederlandssprekende collega’s in aanraking kwam, kreeg ik de taal snel onder de knie. Uit mijn eigen ervaring heb ik gezien hoe essentieel het is om via de taal de werkcultuur te kunnen begrijpen.

In 2018 heb ik besloten om de opleiding Docent Nederlands als tweede taal te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het verzorgen van NT2 lessen waaronder inburgeringscursussen, taalcursussen en cursussen Nederlands op de werkvloer.
Ik ben aangesloten bij BV NT2.