Nederlandse les online

Onze taalschool biedt de online cursus Nederlands aan. Bent u zoek naar de mogelijkheid om de taalvaardigheden van uw medewerkers te verbeteren of om überhaupt met de taalcursus te beginnen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. De Nederlandse les online is bedoeld voor zowel uw huidige als uw toekomstige werknemers.

Waarom een online cursus Nederlands?

Gezien de groeiende vraag naar de Nederlandse lessen online wil onze taalschool een cursus Nederlands online aanbieden zodat uw, als werkgever, efficiënter en makkelijk met een taalcursus voor uw personeel kunt beginnen. Er zijn verschillende voordelen van een Nederlandse les online volgen.

Ten eerste kunnen uw medewerkers op elk moment beginnen en in hun eigen tempo leren. De cursisten beslissen hoeveel tijd per week zij aan de lessen kunnen spenderen. De flexibiliteit van online leren is dus een pluspunt, waar en wanneer wordt door de cursist bepaald. Maar wees gerust, onze taalschool houdt een oog in het zeil om de voortgang en kwaliteit te kunnen waarborgen!

Wonen uw medewerkers ver of te ver uit elkaar? De reistijd hoeft geen belemmering te zijn. Uw toekomstige werknemers, die nog in Polen wonen, kunnen ook met de Nederlands les online heel makkelijk beginnen. De lessen zijn dus heel toegankelijk.

Ten slotte is de Nederlandse les online tijd– en kostenbesparend. De gewonnen tijd, dat de cursist niet hoeft te reizen, kan aan de zelfstudie besteed worden. Voor u betekent het ook kosten besparing, de online cursussen zijn voordeliger.

Lesmateriaal

Tijdens de online cursus wordt er met het reeds op de markt aangeboden lesmateriaal gewerkt. Onze voorkeur gaat uit naar de uitgeverij KleurRijker die al veel jaren ervaring heeft op het gebied van de Nederlandse les. De door haar aangeboden boeken zijn gericht op de vier taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De cursisten kunnen de les zowel in het boek als in de computer volgen. De vorderingen kunnen door de docenten gecontroleerd worden.

Deze uitgeverij heeft in haar offerte alle niveaus van A1 tot B2. Tevens biedt zij aan een volledig digitaal programma Nederlands als Tweede Taal (NT2) aan voor de huidige en toekomstige werknemers in de techniek, zorg en in de dienstverlening.

Nederlandse les online voor werknemers in techniek, zorg en dienstverlening

Wilt u cursus Nederlands online voor uw medewerkers boeken? Of wilt u nog meer informatie ontvangen, neemt u contact met ons op.